Βαθμολογία

Μοιρασιά στα γκολ μοιρασιά και στα παράπονα

Ισόπαλο και με σκορ 2-2 τελείωσε το ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα σε Βούναινα και Άγιο Θωμά. Οι δύο ομάδες, πέτυχαν αρκετά γκολ στο εν λόγω παιχνίδι, ωστόσο πέρα από τους βαθμούς, μοιράστηκαν και τα παράπονα για την διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, με τον Μαλαβιέζο να σημειώνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 42’, όμως η προσπάθεια του Σάββα Χατζηλιάδη, κατέληξε στο δοκάρι. Έτσι, το 1-0, παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Σάββα Χατζηλιάδη, να βρίσκει αυτήν την φορά στόχο και να κάνει το 1-1 για την ομάδα του. Μάλιστα, στο 72’ μπήκαν και μπροστά στο σκορ, όταν ο Πανέτσος έκανε μια σέντρα και βρήκε τον Γελαλή, που έκανε το 1-2. Από εκεί και πέρα, ο Άγιος Θωμάς πίεσε για την ισοφάριση και κατάφερε να φτάσει στο γκολ, με τον Μαλαβιέζο και πάλι, που έκανε το 2-2 στο 87’ και χάρισε τουλάχιστον τον πόντο στην ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί, πως και οι δύο ομάδες έχουν πολλά και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Κορέστη στο εν λόγω παιχνίδι.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Τριτόπουλος(75’ Τσαπράζης Κ.), Γκουντουμάνης(60’ Λεμονής), Παλάσκας, Φαρμάκας, Γκέκας(80’ Δαούλας), Τσιάλτας, Χριστοδούλου, Μερτζανίδης, Τσαπράζης Στ., Μαλαβιέζος.

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Λιούτας, Τσιάρας(46’ Μπρατσιάλης), Πανέτσος, Μηλιώνης, Τζήκας, Αραπατσάνης, Αντωνόπουλος(46’ Ευαγγέλου), Καραγιάννης, Γελαλής, Καλούσης(85’ Αγγελόπουλος), Χατζηλιάδης Σ.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Σπανούλης, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης