Βαθμολογία

Καλαμάκι – Δήμητρα Αγιάς σημειώσατε Χ

Το παιχνίδι στο Καλαμάκι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δήμητρα Αγιάς έληξε χωρίς τέρματα (0-0). Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και η Δήμητρα Αγιάς κατάφερε να ισορροπήσει στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο 1’ τετ α τετ βρέθηκε Σφέτσος για το Καλαμάκι, ο οποίος πλάσαρε στην αγκαλιά του Στάμου. Ο ίδιος παίκτης στο 5’ πάλι από πλεονεκτική θέση πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 13’ για την Αγιά ο Τσάμπας πέρασε τους αμυντικούς, κάπου όμως κόντραρε η μπάλα και την έπιασε ο Συράκης.

Στο 25’ σου καλό του Σαμαρά, το έπιασε ο Συράκης, στο ίδιο λεπτό ο Χαλκιάς για το Καλαμάκι έστειλε το σουτ του ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 35’ σουτ καλό του Τσάμπα, το έβγαλε ο Συράκης σε κόρνερ, στο 48’ και στο 55’ ο Γιαννάκης για τη Αγιά έχασε ευκαιρίες αφού έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 75’ ο Γούργος εκτέλεσε φάουλ, ο Τζαβέλας βρέθηκε τετ α τετ, έστειλε την μπάλα άουτ. Και στο 88’ για το Καλαμάκι, ύστερε από εκτέλεση φάουλ του Γούργου, πήρε ο Χαλκιάς και έστειλε την μπάλα άουτ.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου: Συράκης, Τζαβέλας, Καράτζιος, Τζινούλης, Νταμήτρος, Καλόγηρος, Γούργος, Καράτζης, Φλαμούρ, Σφέτσος, Χαλκιάς.

Δήμητρα Αγιάς: Στάμος, Μπίμπας, Χαϊδούδης(60’ λ.τ. Σταμούλης), Βασιλόπουλος, Μαμάκος, Αντωνίου, Φλώρος (75’ Χριστοδούλου), Τσαγκαλάς, Σαμαράς, Τσάμπας, Γιαννάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας Ν., Δεληγιάννη Ε., Ντούρμα Σ.

Βάσω Γκατζούλη