Βαθμολογία

Νίκη το Ναρθάκι αλλά παράπονα για την Ακαδημία

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε το Ναρθάκι, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, απέναντι στην Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι και να φτάσουν στην νίκη, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούν όμως, ότι το γκολ προήλθε από οφσάιντ.

Ο Μπουλούτσος, είχε δοκάρι μόλις στο 1ο λεπτό για το Ναρθάκι, ενώ στο 30’, δοκάρι είχε και η Α.Ε.Φ., με τον Μουστάκα. Στο 41’ ο Μπουλούτσος, είχε και πάλι δοκάρι για το Ναρθάκι, έπειτα από κόρνερ του Βαΐτση. Έτσι, οι δύο ομάδες, πήγαν ισόπαλες και χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 60ο λεπτό, ο Βαΐτσης, εκτέλεσε κόρνερ, ο Κεσέογλου μεταβίβασε ωραία την μπάλα με το κεφάλι στον Παλαμίδα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0.

Το γκολ αυτό, αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, που θεωρούν πως υπήρξε οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Από εκεί και πέρα, η Α.Ε.Φ., προσπάθησε να απειλήσει με τον Μουστάκα όμως να μην μπορεί να σκοράρει.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Ναρθάκι, είναι αρκετά ευχαριστημένο από την διαιτησία και θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Λελεντζής Στ., Κεσέογλου, Σίσκος, Παπανικολάου, Μπούσιος, Τσιγαρίδας(65’ Ζαγγανάς), Βαρελάς, Βαΐτσης(73’ Οικονόμου), Μπουλούτσος, Παλαμίδας(83’ Αναγνωστόπουλος).

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Σακελλαρίου Δ., Σακελλαρίου Κ., Μάρκου(46’ Σαμιώτης), Σακελλαρίου Φ.(60’ Μπασαγιάννης), Δημακόπουλος, Καραμπέρης, Αναγνώστης, Καψιώχας, Μισαηλίδης, Μουστάκας, Πέτσας(75’ Παπαγεωργίου)

Διαιτητής: Ζαχαρός Βοηθοί: Μίχος, Δημήρης.

Γιώργος Μητσιούλης