Βαθμολογία

Τα κατάφερε απέναντι στον Τοξότη η Μελία

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Μελία, απέναντι στον Τοξότη, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και έφτασε έτσι τους 17 βαθμούς, ανεβαίνοντας αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την Μελία, που φέτος προσπαθεί να μείνει όσο πιο μακριά γίνεται από την επικίνδυνη ζώνη.

Μόλις στο 20ο λεπτό, ο Χατζόπουλος έβγαλε μια σέντρα και ο Ρακιντζόγλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια, η ομάδα του Νίκου Καψούρη, είχε ευκαιρίες με τον σκόρερ, αλλά και τους Ράντζα και Μητσιάκο. Από την άλλη, ο Τοξότης, απείλησε στο πρώτο μέρος με τον Τάκε, που είχε τρία τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, όπως επίσης και με τους Τσούτσο και Κίτσιο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τοξότης προσπάθησε να φτάσει στο γκολ με τον Τάκε, αλλά και τον Ζιάκο, ενώ να σημειωθεί ότι η Μελία είχε και δοκάρι στο 78ο λεπτό με τον Γαρυφαλλόπουλο.

Μελίας(Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Χατζόπουλος, Ράντζας, Νταλαμπύρας, Αβδουλάς, Αγγελακόπουλος(50’ Παγωνόπουλος), Κόγιος, Χασιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Μητσιάκος, Ρακιντζόγλου.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Σταυρόπουλος, Δήμου(67’ Βαλιώτης), Τσακνάκης, Ζιάκος, Σαπουνάς, Καραλής, Κίτσιος, Τάκε, Τσούτσος, Τσέλα(76’ Ράπτης, 82’ Καλτσογιάννης, λ.τ.).

Διαιτητής: Μουτζουρούφης Βοηθοί: Ντανταλής, Μπούτος.

Γιώργος Μητσιούλης