Βαθμολογία

Νίκη – παραμονής για τον Τύρναβο!

Ο Τύρναβος κέρδισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 1-0 στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Fooball League και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Μάλιστα είχε την δυνατότητα να σημειώσει και άλλα γκολ!

Διαμαρτύρεται ο Τύρναβος για πέναλτι στον Ποκόνγκ που δεν δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπως και για άλλες φάσεις. Στο 13’ κάθετη πάσα στον Γκούρτσα από τον Κυριάκο που σούταρε ψηλά άουτ. Στο 20’ ο Κυριάκος έκανε τη σέντρα και ο Παπασάββας με το κεφάλι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 34’ ο Ποκόνγκ πέρασε τον Παπαδόπουλο ανατράπηκε αλλά ο διαιτητής Μιχαηλίδης έδειξε την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο 40’ ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από  την περιοχή με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Πρίφτης την έδιωξε μακριά σε δεύτερο χρόνο. Στο 51’ ο Φιγκερόα σούταρε αλλά απέκρουσε ο Πρίφτη. Όττα και Ποκόνγκ έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης, Κυριάκος (69′ Όττα), Καραμανλής, Ποκόνγκ, Γεωργίου, Γκούρτσας (79′ Χαλούλος), Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (55′ Ιβανίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαδόπουλο Παν., Παπαδόπουλος Θεοδ., Χατζηηλιάδης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός (Παπαδόπουλος Βασίλης), Μπιτσάκος, Φιγκερόα, Νατσιόπουλος (59′ Καπετάνος), Αναστασίου, Παναγιωτούδης (46′ Ευσταθίου), Καράμπελας.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας). Βοηθοί: Βαφειάδης, Διπλάρης (Καρδίτσας).