Βαθμολογία

Παληκαρίσια νίκη για το Χειμάδι

Ένα γκολ του Γιάννη Παλλικάρη, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό Χειμαδίου, ώστε να πάρει την νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, στο πρωινό παιχνίδι του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, απέναντι στην Ομόνοια, που έγινε στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας. Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, ήταν καλό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ενώ το Χειμάδι ήταν καλύτερο στα σημεία.

Στο δεύτερο μέρος, οι αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προχώρησαν οι προπονητές των δύο ομάδων, λόγω κάποιων τραυματισμών, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και το 0-1, να παραμείνει μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης, με το Χειμάδι να πανηγυρίζει τελικά την νίκη, απέναντι σε μια αποδυναμωμένη Ομόνοια, που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν από νωρίς, όταν στο 2ο λεπτό, ο Γκόνας έκανε ένα σουτ, με τον Γεωργάκα να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 5’ ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, όταν ο Παλλικάρης, έκανε ένα σουτ, το οποίο όμως κατέληξε στο δοκάρι του Κοσμά.

Στο 7’ ο Μπλάνας είχε μια καλή στιγμή για το Χειμάδι, όμως η προσπάθεια του κατέληξε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, η ομάδα του Θανάση Κολονιώτη άνοιξε το σκορ, όταν ο Λίταινας Μ., εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Παλλικάρης, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 0-1.

Στο 15’ η Ομόνοια προσπάθησε να απειλήσει, όταν ο Κόκοβας έβγαλε μια σέντρα, ο Γκόνας επιχείρησε την κεφαλιά, αλλά ο Γεωργάκας δήλωσε και πάλι παρών και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 20’ οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ με τον Δούρο, το οποίο όμως πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Μπλάνα για τους φιλοξενούμενους, δύο λεπτά αργότερα. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, άνηκε στο Χειμάδι, αφού στο 44ο λεπτό, ο Καραντώνης από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες, να μην έχουν και τόσες ευκαιρίες. Χαρακτηριστικό είναι, πως σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, σημειώθηκε μία καλή φάση, όταν στο 77’ ο Καραντώνης επιχείρησε ένα σουτ, με τον Κοσμά όμως να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Δούρος, Κόκοβας, Θανάσης, Αγγλόπουλος( 70’ Γαρνέλης, 75’ Στραβελά, λ.τ.), Μπίλλης, Πιτσίλκας( 54’ Δραχαλίβας), Γιαννακός, Γκόνας, Μπέτσης, Σέντζας.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Γεωργάκας, Νούσιος Αχ.( 50’ Τσιαγκούλης Κ., 70’ Ζιάκας, λ.τ.), Γκοργκόλης( 81’ Λίταινας Σ.), Παλλικάρης, Σεβδαλής, Καραντώνης, Νούσιος Β., Λίταινας Α., Λίταινας Μ., Μπλάνας, Τσιαγκούλης Β.

Διαιτητής: Γουδουλάκης Βοηθοί: Λανάρα, Κοτρώτσος.

Χρήστος Γκατζούλης