Βαθμολογία

Βραδιά με… λάμψη στην Ραψάνη

Βραβεύσεις και τιμές από την ομάδα – πρότυπο της περιοχής

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση έγινε το Σάββατο το βράδυ στην ταβέρνα «Διόνυσος» στην γραφική Ραψάνη. Την εκδήλωση διοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Σ.Σ. Ραψάνης που πρωταγωνιστεί φέτος στην Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο πετυχημένος τεχνικός κ. Σάκης Τσιώλης που έχει συνδέσει το όνομά του με την χρυσή εποχή της ΑΕΛ, μαζί με τον συνεργάτη του κ. Λάζαρο Κυριλλίδη, οι οποίοι ταξίδεψαν για τον σκοπό αυτό από την Αθήνα. Την βραδιά τίμησαν πλήθος κόσμου, ο προπονητής κ. Αλέκος Μπατσαράς, οι παίκτες και φυσικά η διοίκηση της ομάδας. Αξίζει να αναφέρουμε πως το παρόν έδωσε ο γνωστός τεχνικός κ. Μάκης Αλεξούδης με την σύζυγό του, ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Χρήστος Τσάτσαρης και ο αντιδήμαρχος Νέσσωνος κ. Νταφούλης Κώστας.

Η βραδιά είχε πλούσιο φαγητό, άφθονο κρασί, εξάλλου φημίζεται γι’ αυτό η περιοχή και πολύ χορό αν και η ομάδα στραβοπάτησε στο ματς με το Κουλούρι.

Την αυλαία άνοιξε η ψυχή της ομάδας και παίκτης κ. Δημήτρης Γκαραγκούνης, αφού έκανε μια σύντομη εισαγωγή για να ευχηθεί στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, ευχαρίστησε τους χορηγούς και φυσικά τους καλεσμένους και τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα.

Οι βραβεύσεις

Ο νεαρός Κώστας Δηκόπουλος (Ball Boy) από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θεμιστοκλή Γκαραγκούνη.

Ο Λάζαρος Κυριλλίδης από τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ραψάνης κ. Νίκο Γαγάρα.

Για λογαριασμό του απόντος περσινού πρώτου σκόρερ της ομάδας Άρη Κούμε παρέλαβαν το βραβείο ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Κουτσάκης και ο συμπαίκτης και ξάδερφός του Σινάνι.

Ο κ. Σάκης Τσιώλης από τον αντιδήμαρχο Τεμπών κ. Χρήστο Τσάτσαρη, που στη συνέχεια έκανε μια σύντομη τοποθέτησε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε, όλοι αυτοί είναι η μαγεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αφού αν αναλύσουμε την λέξη ερασιτεχνικό μας κάνει δύο λέξεις, εραστής της τέχνης».

Επίσης ευχήθηκε στην ομάδα να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο. Ο κ. Τσιώλης επίσης έδωσε 50 ευρώ στους λαχνούς της ομάδας και υποσχέθηκε πως αν βγει η ομάδα θα κάνει προσφορά τις φόρμες της χρονιάς.

* Αξίζει να αναφέρουμε τους χορηγούς της ομάδας που είναι ο Θανάσης Παρίσης (ανταλλακτικά αυτοκινήτων), Απόστολος Τσούλκας (ελαστικά αυτοκινήτων), Νιαβής Κώστας (Κέντρο Ανεμόμυλος). Τέλος χορηγοί της βραδιάς ήταν οι Ευάγγελος Τσάτσαρης, Αντώνης Δρακωτός (σφραγίδες), Γιώργος Βαλαής (ταβέρνα στην Ραψάνη), κοσμικό κέντρο «Διόνυσος» και φυσικά ο Δημήτρης Γκαραγκούνης ευχαρίστησε την ποιήτρια της ομάδας κ. Φρόσω Χελιδωνά.