Βαθμολογία

Εύκολη νίκη για Αμπελωνιακό

Σ’ ένα ματς με πολλές φάσεις η ομάδα του Αμπελωνιακού κέρδισε την ομάδα του Παραποτάμου με δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο από τους Γρηγορίου και Μπίκο.

Το 1ο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο πλευρές.Οι φιλοξενούμενοι με τον Τάκε και τον Συκιώτη απείλησαν στο 25’ και 30’ αντίστοιχα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 10ο λεπτό με κεφαλιά από τον Παλάσκα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Στο 2ο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Αμπελωνιακός και έτσι στο 48’ έπειτα από σουτ του Παλάσκα ο Τζουζέπε δεν μπλόκαρε την μπάλα με αποτέλεσμα ο Γρηγορίου να κάνει το 1-0 με εύκολο κοντινό πλασέ. Στο 70’ ο Μπίκος βάζει ένα γκολ που μόνο στα ηλεκτρονικά παιχνίδια μπαίνουν και συγκεκριμένα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από αριστερά.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Περήφανος (75’ Νικολακούλης), Κουτούλης (70’ Πατρίκος), Γκόλτσιος, Τζαρτζάνης, Κατσιούλης, Μπίκος, Γρηγορίου, Κουρούμαλος, Παλάσκας, Κακαβίτσης (70’ Τσετεροκλής).

Παραπόταμος (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Πέτσιος, Γκούγκουλας, Κολωβός (51’ λ.τ Καρανίκας), Τσιτσούμης, Τάκε, Παππάς, Συκιώτης (70’ Κουγκούτσελος), Σερίφης (65’ Μούμης), Καπετάνιος, Κόκκινος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Δεληγιάννη Α., Γκανάτσιου.     

Βασίλης Παπαχατζής