Βαθμολογία

Εντυπωσιακή ανατροπή για τον Ατρόμητο

Ευρεία νίκη με σκορ 5-2 πήρε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Ιπποκράτη, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έφτασαν σε αυτήν την νίκη με ανατροπή, μιας και η ομάδα της Λάρισας, είχε καταφέρει να προηγηθεί με σκορ 0-2.

Στο 35ο λεπτό, ο Κουτσιμάνης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φωτίου, που έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, έγινε το 0-2 με τον Φραχόλι για τον Ιπποκράτη. Στο 43ο λεπτό, το Δασοχώρι, μείωσε σε 1-2 με τον Κουτσογιάννη, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κακαβίτσης, έκανε το 2-2 για το Δασοχώρι, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Στο 51ο λεπτό, ο Σαχίνης κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζαμπούλης, κάνοντας το 3-2. Στο 60’ ο Ακριβόπουλος έκανε το 4-2, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 85’ ο Κουτσογιάννης. Επίσης να σημειωθεί ότι το Δασοχώρι είχε και δύο δοκάρια, με τον Ακριβόπουλο και τον Κακαβίτση.

Τέλος, να σημειωθεί πως μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός του Ιπποκράτη, Γιάννης Εμμανουήλ, ανακοίνωσε στους παίκτες την αποχώρηση του από την ομάδα, κάτι που γνωστοποίησε και στους αδερφούς Τσουμάνη, ζητώντας τους παράλληλα να κάνουν την παραίτηση του δεκτή.

Ατρόμητος Δασοχωρίου: Παπανικολάου, Βάνης, Καπάι, Τσέτσιλας, Παπαγιάννης(20’ Σαχίνης), Φραγκογούλας, Ζαμπούλης(65’ Μαντζαφλάρας), Δαμασιώτης, Ακριβόπουλος, Κουτσογιάννης, Κακαβίτσης(80’ Κυριακόπουλος).

Ιπποκράτης(Γιάννης Εμμανουήλ): Βλητσάκης(73’ Τσόγιας), Μπούζο, Κατσογιάννης, Φωτίου, Τσιόγκας, Κιούσης(74’ Τσουμάνης), Ροκούδης, Καλόγηρος, Μικερτζής, Φραχόλι, Κουτσιμάνης.

Διαιτητής: Γκαραβέλης Βοηθοί: Τάνας, Τσιαπλές.

Γιώργος Μητσιούλης