Βαθμολογία

Μεγάλο διπλό

Με 1-2  πέρασε ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων από την δύσκολη έδρα της Δήμητρας Γιάννουλης με τους φιλοξενούμενους να προηγούταν με 0-2 και τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Μανάκα.

Του Βασίλη Παπαχατζή
Φωτό: Γιώργος Παπαβασιλείου

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά έχοντας τρεις ευκαιρίες ν’ ανοίξουν το σκορ με τους Ματούλα, Μπάμπαλη και Νασίκο στο 4’, 15’ και 42’ αντίστοιχα.Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 33’ με ωραίο σουτ του Αμαλαγιώτη. Επίσης είχαν άλλες δύο καλές φάσεις με τον Βιλανάκη να σουτάρει άουτ και τον Παπακώστα να χάνει τετ-α-τετ, για έρθει στο 44’ ο Χατζής μετά από σέντρα του Βιλανάκη και να κάνει το 0-2 με κεφαλιά.

Το 2ο ημίχρονο δεν είχε αξιοσημείωτες φάσεις εκτός αυτής του Μανάκα ο οποίος εξαπόλυσε ένα σουτ έξω από την περιοχή μειώνοντας έτσι σε 1-2 όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Σαρακατσάνης, Νασιάκος (62’ Παναγιωτόπουλος), Ναϊμ, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μιχαήλ, Μανάκας, Ματσιαφλάρας, Ματούλας (60’ Μουνάντερος), Μπάμπαλης, Σπανός.

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Τζιτζιάζογλου, Λιάγκας, Παπακώστας, Παναγιώτου, Μούμος, Ευαγγέλου (65’ Ηλιάζι), Αμαρλαγιώτης, Τάσιος, Χατζής (57’ Συλγκάνης), Βιλανάκης (80’ Βίλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Κυρίτσης, Τσιτρούλης.