Βαθμολογία

Νίκη για την Καρυά σε ένα ματς που τα είχε όλα

Νίκη με σκορ 4-2 πήρε ο Όλυμπος Καρυάς, απέναντι στον Ηρακλή Πλατανουλίων, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό, καθώς πέρα από αρκετά γκολ, είχε καλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 1ο λεπτό, όταν ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, η Καρυά έκανε το 1-1, στο 7ο λεπτό, όταν ο Στέλιος Αλεξόπουλος κατάφερε να σκοράρει. Στο 30’ ο Στεργιούλας βρήκε με σέντρα τον Καραγκόγκο και αυτός έκανε την ανατροπή και το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, τα Πλατανούλια, ισοφάρισαν σε 2-2 από τα πρώτα λεπτά, όμως στο 55’, ο Καραγκόγκος έκανε μια σέντρα και ο Στέλιος Αλεξόπουλος με προβολή έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 3-2. Το τελικό 4-2, σημείωσε ο ίδιος παίκτης, στο 63ο λεπτό, με τον 18χρονο επιθετικό της Καρυάς να πετυχαίνει χατ-τρικ. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μιας και αποβλήθηκε στο 75ο λεπτό ο Γιώργος Δάσσιος με κόκκινη κάρτα.

Όλυμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Δάσσιος Ορ., Στεργιούλας, Αλεξόπουλος Αχ., Δάσσιος Γρ.(75’ Καβαρατζής Ελ.), Δάσσιος Χρ., Δάσσιος Κ., Μανούσιος(70’ Κελέκης), Αλεξόπουλος Στ., Καραγκόγκος(85’ Αξούγκας).

Διαιτητής: Καραθάνος Βοηθοί: Μίχος, Ντελέζος.