Βαθμολογία

Ανατροπή και ευρεία νίκη για το Κιλελέρ

Νίκη με σκορ 1-4 πήρε το Κιλελέρ, επί του Μυραϊκού για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, στο μοναδικό παιχνίδι του Ομίλου που είχε οριστεί να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, όμως δεν πρόλαβαν να το χαρούν μιας και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν γρήγορα την ανατροπή και να πάρουν την νίκη.

Στο 25’ ο Νέστορας έκανε το 1-0 για τον Μυραϊκό, για να ισοφαρίσουν σε 1-1 οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά αργότερα με τον Κασσιό. Στο 35’ ο Γούσης, μεταβίβασε ωραία την μπάλα στον Αποστόλη Ζιόμπουρα, που κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι με τον Σπανό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Μήλι, Αποστόλη Ζιόμπουρα, Τσαμπάζη και Γουρνάρη. Στο 55’ ο Κασσιός έβγαλε μια σέντρα και ο Τσαμπάζης έκανε το 1-3, ενώ το τελικό 1-4, διαμόρφωσε ο Χατζηλαδάς με ατομική προσπάθεια στο 65ο λεπτό.

Μυραϊκός(Σάκης Τσιάρας): Καραφέριας, Αθανασίου, Βλάνδος, Ζαχαριάς, Καραγιάννης, Κυριακάκης, Σπανός, Μπαντούλης(55’ Ασημακόπουλος, λ.τ.), Νέλι, Νέστορας(65’ Ζαφειρίου), Πασχούδης(75’ Κατσανούλης, λ.τ.).

Κιλελέρ(Βασίλης Δραγατσίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Φιλοκώστας, Κοκότσικας, Θεοδωρόπουλος, Γούσης, Γουρνάρης, Κασσιός, Ζιόμπουρας Απ.(80’ Μήλι), Χατζηλαδάς(75’ Μήτσι), Τσαμπάζης(60’ Νασιούλας).

Διαιτητής: Σάρρος Βοηθοί: Αθανασούλας, Ντίνου.

Γιώργος Μητσιούλης