Βαθμολογία

Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι

Ισόπαλο έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Σμόλικα και Φαλανιακό. Οι Μπαρούτας και Αλεξανδρής ήταν οι σκόρερ του παιχνιδιού. Η πρώτη καλή φάση ανήκει στον Σμόλικα και συγκεκριμένα στον Σκούπρα όπου το σουτ που έκανε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση θα έρθει στο 23’ για τον Φαλανιακό με τον Παπαγεωργίου να σημαδεύει και αυτός το δοκάρι. Ακόμη οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες τρεις καλές ευκαιρίες με τους Βαρσάμη, Πανταζή με κεφαλιά και Αλεξανδρή με κοντινό πλασέ.

Το 2ο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους. Στο 62’ ο Αλεξανδρής ήταν αυτός όπου με δυνατό σουτ έξω από την περιόχη θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του για να ακολουθήσουν άλλες δύο τετ-α-τετ με τους Παπαγεωργίου και Αλατά. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπαρούτα στο 73’ μετά από αναμπομπούλα στην περιοχή του Βάιου και είχαν δοκάρι με τον Δάσιο στο 77ο λεπτό του αγώνα.

Σμόλικας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Λιάνος, Νεστωρίδης, Μανιώτης, Σκούπρας, Μπαρούτας, Πατσής (55’ Τσιούτσης), Τσιρόπουλος, Δάσιος, Κόκρας (70’ Κοφός).

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Βάιος, Πατούρας (75’ λ.τ Αλάτας), Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Πανταζής (25’ λ.τ Κουντρουμπής), Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Βαρσάμης, Αλεξανδρής, Γκλέζος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Βασιλός, Ακρίβος.

Βασίλης Παπαχατζής