Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη ο Άρης Κουλουρίου

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Άρης Κουλουρίου, που κέρδισε τον Σ. Σ. Ραψάνης με αυτό το σκορ, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, έφτασαν σε αυτήν την νίκη-έκπληξη και πλέον αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Σ.Σ.Ρ., απείλησε κυρίως με τους Κώστα Σινάνι, Τζέβρι Σινάν και Κουτσιάκη, ενώ οι γηπεδούχοι, έχασαν ευκαιρίες με τους Νεράντζη και Δέλλα στο πρώτο μέρος και τους Κοττάκο και Κοκκινά στο δεύτερο.

Τελικά, ο Άρης Κουλουρίου, κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Γκρέτσης με ένα πολύ όμορφο σουτ ανάμεσα από το κέντρο και την μεγάλη περιοχή, έκανε το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος, Νεράντζης, Χάμος, Μπακαβέλος, Αγραφιώτης, Κάτσης, Σιδηρόπουλος(52’ Λαζάρου), Αθανασόπουλος(58’ Κοττάκος), Γκρέτσης, Δέλλας(75’ Κοκκινάς).

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Κουτσιμανής, Αγγελίκος(46’ Βάρσος), Καραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Τσούλκας, Σινάνι Β., Σινάνι Κ., Κουτσιάκης, Σινάν Τζ.(90’ Γκιώνης, λ.τ.), Μπούρος.

Διαιτητής: Καρδούλας Βοηθοί: Θωμάς, Λανάρα.

Γιώργος Μητσιούλης