Βαθμολογία

Πήρε τον πόντο στο τέλος η Νίκαια

Ισόπαλο και με σκορ 1-1 τελείωσε το ντέρμπι ουραγών της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα σε ΑΕΔ Νίκαιας και Μαχητή Τερψιθέας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι αν και άνοιξαν το σκορ στην αρχή του δευτέρου μέρους, είδαν την Νίκαια να ισοφαρίζει και να κλέβει τον πόντο της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Στο πρώτο μέρος, δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο, με τον Μαχητή να χάνει ευκαιρίες με τους Παραφέστα, Κουρούκα και Τσιώμη, ενώ η Νίκαια απάντησε με τον Τριανταφυλλόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καμάκα, άνοιξαν το σκορ στο 55ο λεπτό, όταν ο Καραμπούζης σε μια αντεπίθεση έκανε το 0-1 για την Τερψιθέα. Από εκεί και πέρα, η Νίκαια προσπάθησε να φτάσει στο γκολ και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Μάρκου, που πέρασε στο παιχνίδι στο 80ο λεπτό.

Τελικά, στο 89’ ο Λομάνι, εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στην περιοχή του Μόσιαλου και κατάφερε να κάνει το 1-1, χαρίζοντας τουλάχιστον τον πόντο στην ομάδα του. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Νίκαιας τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μιας και στο 86ο λεπτό, αποβλήθηκε ο Ψαρούλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Δεμέστιχας, Ψαρούλης, Πανδρεμένος(70’ Βέρρας), Γκατζούλης Δ., Μπακαρτζής, Γκουζιώτης, Τριανταφυλλόπουλος(80’ Μάρκου), Βούρτουρας(20’ Λομάνι, λ.τ.), Γκατζούλης Λ.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Ζητούνης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μπιρόλ, Τσούτσας, Μπαλαμώτης(80’ Σιαμαντούρας), Τσιώμης(65’ Τσένος), Κουρούκας(89’ Ζωσιμίδης), Ταστεμερίδης, Καραμπούζης.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Πατσής, Τσακνάκη. 

Γιώργος Μητσιούλης