Βαθμολογία

Η νίκη ήρθε από τον πάγκο

Ο Κεραυνός Δένδρων δυσκολεύτηκε αλλά τελικά πήρε την νίκη με 3-1 επί του αξιόμαχου Λαρισαϊκού. Οι αλλαγές του κυρίου Μανδραλέξη έκαναν την διαφορά στο β’ ημίχρονο.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γιώργη σεντράρει και την μπάλα να κοντράρει στον Ζιώγκο και να βρίσκει το αριστερό δοκάρι. Στο 15’ θα έρθει η απάντηση για την ομάδα των Δένδρων με τον Βάκυ να σουτάρει από πλάγια και τον Πατσέτσο να μπλοκάρει δύσκολα. Δύο λεπτά αργότερα ο Λαρισαϊκός απειλεί πάλι με τον Γιώργη να κερδίζει τις κόντρες μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του θα το μπλοκάρει ο Κωστόπουλος για να ακολουθήσει στο 25’ένα φάουλ του Ζιώγκου απο τα 45 μέτρα και τον Πατσέτο να διώχνει σε κόρνερ. Το γκολ για τους γηπεδούχους θα έρθει στης καθυστερήσεις απο τον Γκάτη Α.  μετά από ωραία συρτή μπαλιά από τον Τσούτσο.

Στο 48’ ο Γκάτης Α., περνάει τρεις αντιπάλους αλλά χάνει το κοντρόλ στην περιοχή. Στο 52΄μετα από εκτέλεση φάουλ του Τσιάτα αποκρούει καταπληκτικά ο Πατσέτσος σε κόρνερ. Αντίθετα με την ροή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 56’ με τον Γιώργη μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και πλασάρει από το σημείο του πέναλτι για το 1-1.

Εδώ έρχονται οι αλλαγές που έκαναν τα Δένδρα και άλλαξαν το παιχνίδι. Στο 78’ εκτέλεση φάουλ ο Τσιάτας με το τερματοφύλακα να αποκρούει την μπάλα στο «γάμα», σε κόρνερ και από το κόρνερ με εκτελεστή τον Τσιάτα ο Τασιούλας η άλλη αλλαγή με κεφαλιά κάνει το 2-1 για να έρθει στο 82’ ο Τσιάτας και με σουτ να κάνει το τελικό 3-1.

Κεραυνός Δένδρων: (Μανδραλέξης Φάνης): Κωστόπουλος, Παπαοικονόμου (70’ Τασιούλας Β), Καλαμάς, Τασιούλας Κ, Ζώγκος, Γκάτης Χ, Σκριάπας, Τσούτσος, Κυριτσόπουλος (60’ Κατσιαβρίας), Γκάτης Α, Βάκυ(45’ Τσιάτας).

Λαρισαϊκός: (Μπατάρας Μανώλης): Πατέτσος, Θεοχαρίδης, Σύσνεα, Γεννητσεφτής, Σαγάνης, Ρομολίνο (85’ Παπαγιανόπουλος Κ.), Παναγιωτίδης, Μικέρτζκε, Γιώργης, Κουτσογιώργος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ευστρατείου, Δημήτρης, Κοντοβασίλης.