Βαθμολογία

Συνεχίζει ακάθεκτη η Γλαύκη!

Η ομάδα της Γλαύκης συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Η πορεία της είναι σίγουρα αξιοθαύμαστη και τα αποτελέσματα μιλούνε από μόνο τους.

Το Σάββατο κέρδισε και την Δόξα Βλαχογιαννίου με σκορ 2-1. Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 10’ με κεφαλιά του Αλεξανδρή. Στη συνέχεια η Γλαύκη με πέναλτι του Αγγελακόπουλου στο 38’ έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Στο 47’ ο Πατσιωτός μείωσε για το Βλαχογιάννι, που είχε και κάποιες ευκαιρίες στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει άλλο γκολ. Μάλιστα το έργο των φιλοξενούμενων έγινε δυσκολότερο αφού στο 65’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Δήμου.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκουτσής, Υφαντής, Πρίφτης, Αλεξανδρής, Σμυρλής, Μπατσογιάννης, Βράκας (80’ Κουτής), Πίρε, Μίχος (85’ Τσιώλης Β.), Βεργής (48’ Τσιώλης Ν), Αγγελακόπουλος.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μήσιος Δ., Αναγνώστου, Παναγιώτου, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλος, Κοντοθανάσης, Γκουρομπίνος, Πατσιωτός, Δήμος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης Α., Καραμπούλας Θ., Τσαπράζης Α.

Χρήστος Γκατζούλης