Βαθμολογία

Δεν κουνήθηκαν δίχτυα στο Μακρυχώρι!

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό, φάσεις, αλλά χωρίς γκολ.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 40’ με τον Φουσίκα, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά νωρίτερα το Μακρυχώρι διαμαρτύρεται για μια φάση όπου ανατράπηκε ο Τζουμάκας, αλλά ο διαιτητής έδειξε το ματς να συνεχιστεί.

Στο φινάλε του ματς ο Φουσίκας είχε την ευκαιρία να σκοράρει, μετά από κάθετη πάσα του Γκαραλιάλου, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Από την άλλη ο Αχιλλέας είχε πολύ καλή παρουσία και γενικά υπάρχει ικανοποίηση από την εμφάνιση. Στο 30’ ο Βούλγαρης βρέθηκε μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα μόλις άουτ.

Στο 35’ ξανά ο Βούλγαρης έσπασε τη μπάλα στο Μπένο, ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ. Στο 70’ σουτ ο Θεοχάρης τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να σκοράρει. Και στο 75’ από κόρνερ του Μπένου, πήρε την κεφαλιά ο Ζαγγανάς αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Καρκαντάς, Δάσσιος, Καλπίας, Τίκος, Αργύρης (70’ λ.τ. Μπουζώνας), Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος (83’ Τζίκα), Τζουμάκας (90’ Αλεξόπουλος), Νικούλι, Φουσίκας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τσιανάκας Α., Τσιανάκας Β., Τλούπας, Πατσιούρας, Τσούλης (58’ Θεοχάρης), Κατσανάκης, Κουτσοκέρας (75’ Βόπης), Ζαγγανάς, Βούλγαρης, Μπένος (65’ Αντωνιάδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος Α., Αναστασίου Γ., Μάνος Β.

Χρήστος Γκατζούλης