Βαθμολογία

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση από τον Προμηθέα

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» για τα νεοσύστατα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Καθηγητή του Τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κου Κουρέτα Δημήτριου, με θέμα «Φυσική δραστηριότητα, Διατροφή και αποφυγή Νόσων», που παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι γονείς και τα παιδιά των τμημάτων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» κος Σωτήρης Σουλουκος ευχήθηκε στις μικρές αθλήτριες και τους γονείς τους να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα τμήματα όλων των ηλικιών. Οι «τυχερές» της ημέρας παρέλαβαν δώρα που ήταν προσφορά των χορηγών του Συλλόγου, του βιβλιοχαρτοπωλείου «PAPERBOOK» (Χατζημιχάλη 70) και των καταστημάτων ειδών ρυθμικής γυμναστικής, χορού και μπαλέτου «BALLERIE» (28ης Οκτωβρίου 20) και «ΧΟΡΟΣ» (Ασκληπιού 32).

Η Αθλητική Ένωση Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ευχαριστεί επίσης για την καθοριστική βοήθειά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης τη Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και τους υπόλοιπους χορηγούς του Συλλόγου, το ζαχαροπλαστείο «ΣΟΚΟΛΑ» (Χατζημιχάλη & Ρίζου), για την υπέροχη βασιλόπιτα, το ανθοπωλείο «ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ» (Χατζημιχάλη 51), το κατάστημα «BALLOON & FLOWER PLACE» (Χατζημιχάλη 74) και τα ταπητοκαθαριστήρια «CARPETCLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ» (10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου, που στηρίζουν ενεργά όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου.