Βαθμολογία

Κρούση σε Παντελίδη η ΑΕΛ

Τα άσχημα αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις της ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα άπαντες. Η τακτική που ακολουθεί ο Βαγγέλης Πλεξίδας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να αλλάζει τους προπονητές. Έτσι λοιπόν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και γενικά υπάρχει δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του αφού παρά τις πολλές και ακριβές μεταγραφές η ομάδα δεν έδειξε την παραμικρή βελτίωση. Παράλληλα αρκετοί λένε και για τις επιλογές του στον καταρτισμό της 11αδας στο ματς με τον Πιερικό που θεωρούν πως δεν ήταν σωστές.

Το όνομα που ακούστηκε τις τελευταίες ώρες ήταν αυτό του Σάββα Παντελίδη που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν στον Λεβαδειακό. Να θυμίσουμε πως Πλεξίδας και Παντελίδης γνωρίζονται από το κοινό πέρασμά τους στα Τρίκαλα. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε κρούση στον συγκεκριμένο προπονητή, χωρίς όμως ο ίδιος να είναι ιδιαίτερα «ζεστός» σε μια τέτοια εξέλιξη, αφού οι συχνές αλλαγές στην ομάδα έχουν φέρει πολλά προβλήματα.

Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα αφού όπως φαίνεται θα έχουμε νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Εάν δεν δεχθεί ο Παντελίδης, σίγουρα ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα στραφεί σε άλλες λύσεις...