Βαθμολογία

Βαρύ το κλίμα με…παρενέργειες!

Η νέα απώλεια βαθμών στην Κατερίνη σε συνδυασμό με την άσχημη εμφάνιση της ΑΕΛ κόντρα στον Πιερικό έχει φέρει έντονο προβληματισμό στον φίλαθλο κόσμο.

Το κλίμα στην πόλη είναι βαρύ αφού η νέα «γκέλα» σίγουρα δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη και απέναντι σε μια ομάδα που έχει ένα ιδιαίτερα νεανικό ρόστερ.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε χθεσινό ρεπορτάζ, με το σφύριγμα της λήξης οι οπαδοί της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο γήπεδο, αποδοκίμασαν τόσο τους παίκτες όσο και την τεχνική ηγεσία.

Από την άλλη η άσχημη εμφάνιση των παικτών εξόργισε τον μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Πλεξίδα και αποφάσισε πως οι ποδοσφαιριστές (δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκκαθαρίσεις…) θα πληρώσουν το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ για την κακή τους αγωνιστική εικόνα.

Σχετικά με την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας παραμένει προς το παρόν στον πάγκο, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο έχει τεράστια βαθμολογική σημασία και όχι μόνο.