Βαθμολογία

Ο Γ. Μανώλης για τα παράπλευρα διόδια

Δεχόμενος διαμαρτυρίες των κατοίκων του δήμου Τεμπών για τα νέα παράπλευρα διόδια που στήνονται στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος του Ευαγγελισμού ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γεώργιος Μανώλης αναφέρει τα εξής:  Σαν αντιπολίτευση του Δήμου Τεμπών έχουμε τοποθετηθεί πολλές φορές ενάντια στον τρόπο λειτουργίας των διοδίων εντός των ορίων του Δήμου μας. Δεν φτάνει που λειτουργούν παράπλευρα διόδια στην έξοδο στο Μακρυχώρι, το μόνο που "χρησιμεύουν" είναι η "τιμωρία" των κατοίκων των πρώην Δήμων Μακρυχωρίου και Γόννων, να μην χρησιμοποιούν την ασφαλή ΠΑΘΕ από το ύψος της Γυρτώνης μέχρι την έξοδο Μακρυχωρίου. Τώρα στήνουν και νέα παράπλευρα διόδια στο ύψος του Ευαγγελιεμού!!!!  

Προτείνουμε την άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων φορέων Περιφερειάρχη Δήμο Τεμπών κλπ, το συμβολικό αποκλεισμό του παραδρόμου  στο ύψος της Γυρτώνης και της Αιγάνης και να μεταβούμε στην Αθήνα επιδιώκοντας συνάντηση με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και να  ζητήσουμε να δρομολογήσει, εδώ και τώρα, μία ουσιαστική μείωση των τιμών στα διόδια προκειμένου να πάψουν οι οδηγοί των βαρέων οχημάτων να χρησιμοποιούν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα τον παράδρομο του δήμου μας  και  να καταργήσει τη λειτουργία των παράπλευρων διοδίων στο Μακρυχώρι. Μη επιτρέποντας τη λειτουργία των παράπλευρων διοδίων στον Ευαγγελισμό.

Τέλος να μη ξεχνάμε  το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στις 23-7-2014 στο Στεφανοβίκειο όπου τρία νεαρά παιδιά έχασαν τη ζωή τους.