Βαθμολογία

Έκοψε πίτα ο Προμηθέας Λάρισας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα τμήματα ποδοσφαίρου της Ακαδημίας του Προμηθέα Λάρισας. Σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, στην ταβέρνα «Λιμανάκι», μικροί και μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου ευχήθηκαν για μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα μίνι απολογισμό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Προμηθέα Βαγγέλη Στεφανή, που στη συνέχεια αναφέρθηκε συνοπτικά στον προγραμματισμό για το υπόλοιπο της χρονιάς, που περιλαμβάνει -εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ- και τη συμμετοχή τμημάτων της Ακαδημίας σε τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Λ. «Προμηθέας» Σωτήρης Σουλούκος, ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία της Ακαδημίας και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς των μικρών αθλητών που εμπιστεύονται την Ακαδημία του Προμηθέα και βρίσκονται πάντα κοντά στο Σύλλογο.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στη συνεργασία του Προμηθέα με την ομάδα της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας, αγωνιζόμενη με αθλητές που -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- γεννήθηκαν τα έτη 1996 έως 1999, αλλά και στην ανδρική ομάδα της Ακαδημίας που συλλέγει εμπειρίες αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας, με ακόμη μικρότερους αθλητές (γεννημένοι τα έτη 1998, 1999 και 2000).

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας για όλα τα τμήματα του ποδοσφαίρου, που προπονούνται τόσο στο γήπεδο της Γαλήνης όσο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις Da Luz. Οι «τυχεροί» της ημέρας ήταν οι: Κοτρώτσιος Χαρ., Κατσής Στ., Μάλλιος Λάζ., Σούλα Ερ., Μπαρμπής Π. και Σεΐζης Στ.., που έλαβαν από το Σύλλογο μία δωροεπιταγή για το κατάστημα της «Adidas» στη Λάρισα.