Βαθμολογία

Στο χειμερινό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης ο ΝΟΛ

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2014 ξεκινά το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Βορείου Ελλάδος στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Θα διαρκέσει 3 ημέρες και συμμετέχουν σε αυτό όλες οι αγωνιστικές ομάδες Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου με τους καλύτερους αθλητές τους.

Η αποστολή του Ν.Ο.Λ. αναχώρησε την Παρασκευή στις 10:00 πμ από τη Λάρισα με τους προπονητές κ. Οικονόμου Ζήση και κα. Μαρία Αναστασιάδου να συνοδεύουν μαζί με μέλη της Διοίκησης του Ν.Ο.Λ. τους παρακάτω 23 αθλητές:

Αληπρασίτη Σταυρούλα, Αληπρασίτης Γιώργος, Γιαννάκος Χαράλαμπος, Γκανάβα Σταυρούλα , Θεοδωροπούλου Σταυρούλα, Θεωδορή Χρυσοβαλάντω, Κανάκης Βασίλης, Καράβα Ειρήνη, Καταραχιά Ευαγγελίνα, Κουτσογάκη Τάνια, Κώτσιου Δημήτρης, Λάππας Γιώργος, Λάππας Κων/νος, Μπακογιάννη Μαρία, Νικολάου Ειρήνη, Παππά Νεφέλη, Παύλου Παναγιώτης, Σκάρπας Κων/νος, Τόπης Βαλάντης, Τσιάρα Κατερίνα, Φραγκογούλα Ευανθία και , Χαλιαμπάλια Βασιλική και Χαλιαμπαλια Γεωργία.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου είναι η 5η πολυπληθέστερη (πίσω από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης) αποδεικνύοντας τόσο τη δυναμική της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. αλλά και την πιστοποίηση ότι πλέον ο Ν.Ο.Λ. συγκαταλέγεται στην ελίτ των κολυμβητικών συλλόγων. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους του αθλητές μας και οι επιδόσεις τους να αντικατοπτρίσουν τη σκληρή και ποιοτική δουλειά που έχουν κάνει για αυτούς τους σημαντικούς αγώνες και να τιμήσουν την κολύμβηση της πόλης μας.