Βαθμολογία

Τέλος ο Λάμπερτ!

Την απόλυση του Πολ Λάμπερτ από την τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε η διοίκηση της Άστον Βίλα, μόλις ένα 24ωρο μετά και τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα (2-0 από τη Χαλ).

Η παρουσία των «χωριατών» στην επικίνδυνη ζώνη της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 25 αγωνιστικές, το γεγονός πως χρειάστηκαν περισσότερες από δέκα αγωνιστικές ώρες για να σκοράρει η ομάδα και η επαναλαμβανόμενη αρνητική εικόνα που δεν άλλαζε, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην απόφαση για αλλαγή προπονητή.

Ο Λάμπερτ αποχωρεί από την Άστον Βίλα έπειτα από δυόμιση και πλέον χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ τη θέση του στον πάγκο θα πάρει προσωρινά ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Σκοτ Μάρσαλ και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Άντι Μάρσαλ.  

Το τελευταίο παιχνίδι του Λάμπερτ στο «τιμόνι» της ομάδας του Μπέρμιγχαμ ήταν αυτό της Τρίτης κόντρα στη Χαλ του Στιβ Μπρους... Τα 12 γκολ της Βίλα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα καθιστούν την επίθεσή της, την χειρότερη της τρέχουσας σεζόν, ενώ ο 45χρονος κόουτς, μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα μέχρι το 2018.