Βαθμολογία

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων στους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ

Με γκολ του έμπειρου αμυντικού Χρήστου Τλούπα στο 52’ ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να περάσει και το εμπόδιο του Π.Ο.Ε. με 1-0 και να προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Αποστολή στα Φάρσαλα: Χρήστος Γκατζούλης

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και με τσουχτερό κρύο. Πραγματικά όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου ήταν «ήρωες»! Παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη – πρόκριση και από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως πρώτο μέλημα και των δύο ήταν να κρατήσουν το μηδέν.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων αφού στο πρωτάθλημα δεν τα έχει πάει πολύ καλά, έχει στρέψει τώρα την προσοχή του στον θεσμό του Κυπέλλου. Η παρουσία του στο ματς με τον Π.Ο.Ε. ήταν ενθαρρυντική για τη συνέχεια, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να αλλάζει αρκετά στον τρόπο παιχνιδιού.

Από την άλλη η Ελασσόνα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, παρόλα αυτά η εικόνα των νεαρών παικτών ήταν ιδιαίτερα καλή, απλά δεν είχαν το τελείωμα των φάσεων και ιδιαίτερα με τον Καραμάνο που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο 2’ δυνατό σουτ του Βούλγαρη, δύσκολα σε κόρνερ ο Γκουτζουρέλας. Στο 15’ ο Αθανασέλος έκανε το σουτ, η μπάλα δίπλα από την εστία.

Στο 35’ φάουλ ο Σιαφαρίκας, κεφαλιά ο Ελευθεριάδης η μπάλα σύριζα άουτ. Στο 52’ κόρνερ ο πολύ καλός Μπένος, πρώτη κεφαλιά ο Κομισόπουλος, μπερδεύτηκαν οι αμυντικοί της Ελασσόνας και από κοντά ο Τλούπας άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 59’ κάθετη ο Κομισόπουλος στον Ζαγγανά, ο τελευταίος έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 63’ σέντρα ο Ματούλας, σουτ ο Καραμάνος τρομερή η απόκρουση του Κουτσουκέρα.

Στο 70’ πάσα ο Σιαφαρίκας στον Καραμάνο, ο τελευταίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτσουκέρα έκανε το σουτ, μπλόκαρε όμως ο πολύ καλός τερματοφύλακας των Φαρσάλων. Και στο 90’ ο Αχιλλέας είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, όμως το σουτ του Αποστόλη Τσιανάκα μέσα από την περιοχή βρήκε στο δοκάρι.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας Ν., Αντωνιάδης, Τσούλης, Τσιανάκας Α., Τλούπας, Πατσιούρας, Κομισόπουλος (87’ Κουτσουκέρας Θ.), Τσιανάκας Β., Βούλγαρης, Μπένος, Ζαγγανάς (66’ Κατσανάκης).

Π.Ο.Ε. (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Ζυγογιώργος (56’ Μπαργιάννης), Αβέλλας, Ελευθεριάδης, Παπαδήμος, Γκαμπέτας, Ντούφας, Σιαφαρίκας, Καραμάνος, Ματούλας, Αθανασέλος (83’ Μάρκου).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Γκαρέλης, Αρχοντής.

*Σε λίγο και άλλες εικόνες από την αναμέτρηση