Βαθμολογία

Στα πέναλτι προκρίθηκε το Αργυροπούλι!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης, η Δόξα Αργυροπουλίου κατάφερε να προκριθεί στους «4» του κυπέλλου ΕΠΣΛ κερδίζοντας την Δήμητρα στα πέναλτι με σκορ 4-5 (κανονική διάρκεια και παράταση 0-0).

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και κρίθηκε στη δύναμη. Πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες που είχαν όμως κάποια ξεσπάσματα κατά διαστήματα. Σε γενικές γραμμές όμως οι μεγάλες φάσεις απουσίαζαν.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο αφού στο 107’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοταρέλας. Στο 87’ ο Τσιάγκος έδωσε στον Μπέλτσιο, μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ η μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Στο 93’ ο Κοντοδήμος έκανε την κάθετη στο Μανάκα, βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στην παράταση και στο 102’ ο Κοντοδήμος έκανε την κάθετη μπαλιά στον Κοταρέλα, έκανε σουτ από πλάγια θέση απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Και στο 111’ ο Νασιάκος από δεξιά έκανε τη σέντρα σουτ, ο Μπατχιβάνος με διπλή προσπάθεια απέκρουσε.

Τα πέναλτι

Κοντοδήμος 1-0

Βλιώρας 1-1

Μπαμπάλης 2-1

Κολομητρούσης 2-2

Μανάκας (δοκάρι)

Μπέλτσιος (άουτ)

Εμμανουήλ 3-2

Τσιάγκος 3-3

Παναγιωτόπουλος (άουτ)

Ζάχος (άουτ)

Σπανός 4-3

Ελμάζι 4-4

Νασιάκος (αποκρούει ο Μπαχτσιβάνος)

Μπαχτσιβάνος 4-5

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Κοντοδήμος, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος (46’ λ.τ. Μαντζαφλάρας), Ματούλας (100’ Σπανός), Μανάκας, Μπαμπάλης, Κοταρέλας, Ναϊμ.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Μπέλτσιος, Λιούμης (11’ λ.τ. Βογιατζής), Μεσημέρι, Ζάχος, Τσιάγκος, Βλιώρας, Μπαχτσιβάνος, Μάρκου, Κόκορας (48’ Κολομητρούσης), Τζανέκας (73’ Ελμάζι).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης Β., Ακρίβος Κ., Καραγιάννης Χρ.

Και άλλες εικόνες από την αναμέτρηση