Βαθμολογία

Ιστορική στιγμή για το Καλοχώρι!

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, η Αναγέννηση Καλοχωρίου κατάφερε στο 84’ να κάμψει την αντίσταση του Μαχητή Τερψιθέας και με το γκολ του Μάρκου Κωσταντή να πάρει το εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία του για τους «4» του κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη, αν και η ομάδα του Μαχητή είχε στην αρχή του παιχνιδιού (4’) την ευκαιρία με το δοκάρι του Ζωσιμίδη να ανοίξει το σκορ και στη συνέχεια στο 9’ με τον Τσιάμη και στο 28’ με τον Τσένο άγγιξε το γκολ, όμως δεν τα κατάφερε.

Στην επανάληψη η ομάδα του Καλοχωρίου πίεσε περισσότερο, στο 52’ έχασε ευκαιρία ο Τσιαντούλης και στο 74’ ο Σωτηρόπουλος (ήταν πολύ μεγάλη) και στο 80’ ο Μπούνα.

Στο 84’ ήρθε η «λύτρωση» ύστερα από σέντρα στου Τσιαντούλη, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και πήρε την κεφαλιά ο Μάρκου Κωνσταντής και έκανε το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα

4’ Σέντρα από αριστερά του Ζωσιμίδη, πήρε ο Κουρούκας και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

9’ Σέντρα από δεξιά ο Ταστεμερίδης, ο Τσιάμης το πλασέ άουτ.

28’ Βρέθηκε μόνος του ο Τσένος στην μικρή περιοχή, από αριστερά έκανε το σουτ, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

34’ Φάουλ ο Βενέτης, πήρε την κεφαλιά ο Έξαρχος Θ. η μπάλα άουτ.

52’ Σέντρα ο Βενέτης από αριστερά, προβολή ο Τσιαντούλης, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

74’ Κάθετη μπαλιά ο Τσιαντούλης, ο Σπυρόπουλος έστειλε την μπάλα σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

80’ Ξέφυγε ο Μπούνα, βρέθηκε τετ α τετ με το αντίπαλο τέρμα και έστειλε την μπάλα με σουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Νούσιος, Σαμαράς (15’ Μάρκου Κ.), Μηλιόπουλος, Μαλαχτάρης, Έξαρχος Θ., Βενέτης, Σαϊτης, Σπυρόπουλος, Μπούνα, Ταχτιντής (88’ Σαμπάνης), Τσιαντούλης.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Ζητούνης (85’ Χατζηϊωννίδης), Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Τσούτσας, Ζωσιμίδης (46’ Μουμίν), Μπαλαμώτης, Τσιάμης (68’ Σιαμαντούρας), Κουρούκας, Ταστεμερίδης, Τσένος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Δεληγιάννη, Καραμπούλας.

*Σε λίγο και άλλες εικόνες από την αναμέτρηση