Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Δεν νιώθω πίεση»

Παρά την άσχημη αγωνιστική περίοδο που διανύει η Μάντσεστερ Σίτι, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει καμία πίεση. Με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Χαλ την περασμένη αγωνιστική, οι «πολίτες» συμπλήρωσαν πέντε ματς χωρίς νίκη και βρίσκονται πλέον στο -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, πάντως, ο Χιλιανός τεχνικός τόνισε πως δεν νιώθει πίεση για τον ίδιο και την ομάδα του.

«Ποτέ δεν νιώθω πίεση και αυτήν την απάντηση την επαναλαμβάνω στην ίδια ερώτηση που μου γίνεται τα δύο τελευταία χρόνια. Η μόνη πίεση είναι αυτή που δημιουργώ ο ίδιος στον εαυτό μου όταν αισθάνομαι πως η ομάδα δεν παίζει καλά.

Νομίζω πως βρισκόμαστε σε μια φυσιολογική θέση. Συνεχίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν κερδίσουμε τη Στόουκ την Τετάρτη θα έχουμε μόλις δύο βαθμούς λιγότερο σε σχέση με το ίδιο χρονικό σημείο την περσινή σεζόν. Έχουμε να ασχοληθούμε με πιο σημαντικά θέματα από την πίεση. Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει πίεση μέσα ή γύρω από την ομάδα» ήταν τα λόγια του Πελεγκρίνι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Στόουκ.