Βαθμολογία

«Κατά της βίας, υπέρ της ανταγωνιστικότητας»

Την πρόθεση της κυβέρνησης να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της Super League εξέφρασε ο υφυπουργός Στ. Κοντονής στη συνάντησή του με τον Γ.Μποροβήλο.

Περίπου μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο. Οι δύο άνδρες εστίασαν στην αντιμετώπιση της βίας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος, ενώ η κυβέρνηση έδειξε πρόθεση να συμπεριλάβει λύσεις για τα προβλήματα του αθλητισμού στο νέο νομοσχέδιο που θα προωθήσει.

«Υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον Υπουργό για τα ζητήματα βίας. Συζητήσαμε για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με το οποίο θα μπορούμε να ελέγξουμε περισσότερο τη βία. Συζητήσαμε για να γίνει ένα νέο νομοσχέδιο για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και σε συνεργασία με ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα να αρχίσουμε τη νέα σεζόν από άλλη βάση», ανέφερε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού μετά τη συνάντηση.

«Η μείωση των ομάδων και άλλες παράπλευρες ενέργειες πρέπει να γίνουν για να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες για να μην έχουμε αποχωρήσεις ομάδων, όπως συνέβη φέτος, αλλά και για να υπάρχει υγιής ανταγωνιστικότητα», πρόσθεσε.