Βαθμολογία

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Σιμεόνε

Τον αντικαταστάτη του Μανουέλ Πελεγκρίνι φέρεται να αναζητά η Μάντσεστερ Σίτι, με τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, να αποτελεί τον βασικό υποψήφιο, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η θέση του Πελεγκρίνι είναι πλέον επισφαλής, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι έχει μείνει επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι, μετά και την ισοπαλία του Σαββάτου με τη Χαλ, ενώ αποκλείστηκε και από τις δύο διοργανώσεις Κυπέλλου από τους πρώτους γύρους. Πολλά δε, αναμένεται να εξαρτηθούν από την πορεία που θα έχουν οι «πολίτες» στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη πλευρά, ο Σιμεόνε οδήγησε την Ατλέτικο στον ισπανικό τίτλο την προηγούμενη χρονιά, καθώς και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι μετοχές του Αργεντινού ανέβηκαν ακόμα ψηλότερα, μετά τη νίκη της Ατλέτικο με εμφατικό τρόπο επί της Ρεάλ με 4-0 στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Με τα ισχύοντα δεδομένα ο Αργεντινός τεχνικός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της ομάδας, με τους Αντσελότι, Γκουαρντιόλα και Κλοπ να αποτελούν τις εναλλακτικές επιλογές της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου.