Βαθμολογία

Παρακολουθεί Κέιν η Ρεάλ Μαδρίτης!

Τουλάχιστον τρεις φορές τη φετινή σεζόν, σκάουτερ της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν παρακολουθήσει από κοντά τα επιτεύγματα του Χάρι Κέιν, παρά το γεγονός ότι ο ταλαντούχος στράικερ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Τότεναμ μέχρι το 2020!

Το βρετανικό Μέσο αναφέρει πως άνθρωποι των «μερένχες» έχουν παρακολουθήσει τον Άγγλο στράικερ ιδίοις όμμασι τουλάχιστον τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένου και του παιχνιδιού της «New Year's day» κόντρα στην Τσέλσι, στο οποίο η Τότεναμ νίκησε με 5-3.

Τα «σπιρούνια» ανανέωσαν πριν μερικές εβδομάδες τη συνεργασία τους με τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τους Μαδριλένους, σε περίπτωση που κινηθούν για την απόκτησή του.

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λίβι, είναι ένας από τους πλέον σκληρούς διαπραγματευτές, Τότεναμ και Ρεάλ έχουν ήδη ολοκληρώσει δύο «deal» αρχικά με τον Λούκα Μόντριτς και στη συνέχεια με την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ, κάτι που δίνει ελπίδες τους ανθρώπους των Πρωταθλητών Ευρώπης.