Βαθμολογία

«Να ξυπνήσουμε πριν είναι αργά»

Την άμεση «αφύπνιση» ζήτησε από τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι ο Σαμίρ Νασρί, αν οι «πολίτες» θέλουν να κατακτήσουν και πάλι το πρωτάθλημα. «Η Τσέλσι δεν είναι Λίβερπουλ για να χάνει βαθμούς», δήλωσε ο άσος των «πολιτών».

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την κατάσταση που επικρατεί στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ σχετικά με την υπόθεση «τίτλος», εμφανίστηκε ο Σαμίρ Νασρί.

Ο Γάλλος διεθνής επεσήμανε πως η ομάδα πρέπει άμεσα να ξυπνήσει, ειδικά από τη στιγμή που η πρωτοπόρος Τσέλσι, δύσκολα χάνει βαθμούς, συγκριτικά με την περυσινή Λίβερπουλ δεν έδειχνε σταθερότητα, παρά τα θετικά αποτελέσματα.

«Πρέπει να ξυπνήσουμε και να κάνουμε τη δουλειά τώρα, πριν είναι πολύ αργά. Η Τσέλσι, χωρίς παρεξήγηση, δεν είναι Λίβερπουλ που μπορεί να χάσει βαθμούς. Είναι πραγματικά συμπαγείς. Πρέπει να τους φτάσουμε όσο μπορούμε, εάν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές», ανέφερε πρωτίστως.

«Την ίδια ώρα όμως πρέπει να κοιτάμε και πίσω μας. Η Σαουθάμπτον κέρδισε και η Γιουνάιτεντ πλησιάζει. Θα είναι δύσκολο στο Στόουκ. Δεν είναι ιδανικό ένα βράδυ Πέμπτης τον χειμώνα, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε», σημείωσε.