Βαθμολογία

Απόλλων 1926-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Πολύτιμο έκτος έδρας διπλό, για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι, κέρδισαν στην Καλαμαριά, τον Απόλλωνα 1926, 1-0 και πλησίασαν το γκρουπ των πρωτοπόρων. 

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το απρόσμενο γκολ του Ολυμπιακού, ήταν εμπόδιο που τελικά δεν ξεπεράστηκε, παρά τις φιλότιμες αλλά ανούσιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το γκολ, αμύνθηκαν σωστά και κράτησαν ως το τέλος το μηδέν στην άμυνα. Το σκορ αδικεί τους γηπεδούχους  που άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία. Το αποτέλεσμα είναι κακό για τους «Πόντιους» καθώς απέχουν μόλις δύο βαθμούς, από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Θ. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Βαγγελόπουλος, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (46' Καπετάνος), Παναγιωτούδης, Ευσταθίου (46' Τσούτσης), Αναστασίου, Φιγκερόα (67' Β. Παπαδόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μπεριάν, Ζέρης, Μαρτίνεθ (86' Καρράς), Ρόκας (77' Μακρυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Μπαλντοβαλίεφ (60' Τριανταφυλλάκος), Διαμαντόπουλος.