Βαθμολογία

Ένα χρειαζόταν, ένα έβαλαν οι Αμπελόκηποι

Νίκη με σκορ 1-0, πήρε η ομάδα των Αμπελοκήπων, στο ντέρμπι του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, απέναντι στον Σ.Σ. Ραψάνης. Έτσι, η ομάδα της Λάρισας, παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 13ο λεπτό, οι γηπεδούχοι απείλησαν, όταν ο Στέφανος Ποντίκας, επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να απομακρύνεται. Οι φιλοξενούμενοι, απάντησαν, όταν στο 21’ ο Ντέμης Γκαραγκούνης, έστειλε άουτ την μπάλα, από καλή θέση.

Στο 26’, ο νεαρός Μπαμπατζιάς, βγήκε μόνος του απέναντι στον Σδούγκα, με τον τερματοφύλακα του Σ.Σ.Ρ. να πραγματοποιεί θεαματική απόκρουση και να στέλνει την μπάλα κόρνερ. Στο 35’ οι γηπεδούχοι παραπονούνται για μια φάση, όταν ο Μπλάνας έκανε μια κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει την γραμμή, όπως ισχυρίζεται η πλευρά των Αμπελοκήπων, ωστόσο ο διαιτητής, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 40’ ο Σ.Σ. Ραψάνης, είχε ακόμα μια ευκαιρία, με τον Τζέβρι Σινάν, όμως να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, το «τραίνο», είχε μια ευκαιρία στο 60’, όταν ο Τζέβρι Σινάν, βρέθηκε στην περιοχή, με τους αντίπαλους αμυντικούς να τον μαρκάρουν(σ.σ. υπήρξε παράβαση κατά τους φιλοξενούμενους), αλλά ο ίδιος έμεινε όρθιος, με αποτέλεσμα να χάσει το κοντρόλ και να χαθεί η ευκαιρία για τον Σ.Σ. Ραψάνης.

Τελικά, στο 80ο λεπτό, ο Βασίλης Τριτάρης κέρδισε πέναλτι για τους Αμπελοκήπους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 για την ομάδα του, χαρίζοντας της το τρίποντο και διατηρώντας την στην πρώτη θέση.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσιόγκας, Τσάκε Ερ.(46’ Κουσιάς), Γούτος, Μπλάνας, Δόνος, Μπαμπατζιάς, Μαυροδήμος, Ποντίκας, Ντε Λα Ρόσα(90’+2’ Ποτόσογλου), Τριτάρης Β.(90’ Γκρίτζιας).

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Σινάνι Β., Σαχπατζίδης, Γκαραγκούνης Δ., Βάρσος, Σινάνι Κ., Τσούλκας, Σινάν Τζ., Μπούρος, Κουτσιάκης, Γκαραγκούνης Ντ.(82’ Γκαραγκούνης Γ.)

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Διαμαντής, Γκρέτσης.

Γιώργος Μητσιούλης