Βαθμολογία

«Ολύμπια» νίκη στο Βιολογικό

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Όλυμπος Γόννων, που κέρδισε με σκορ 1-3 τον Λαρισαϊκό, μέσα στο γήπεδο του Βιολογικού και συνέχισε να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 21ο λεπτό, όταν ο Μαργκεκάι, εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Τσιόπας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι, έχουν παράπονα για αυτό το τέρμα, καθώς θεωρούν ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσιόπας κέρδισε πέναλτι για τους Γόννους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο τερματοφύλακας, Καραναστάσης που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, όταν ο Γιώργης εκτέλεσε κόρνερ και ο Φλορίν σκόραρε, ενώ το τελικό 1-3, διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Ντόι.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσος, Θεοχαρίδης, Σαγάνης, Γενητσεφτσής, Τσιμπουκλής, Φλορίν, Ρομουλίνο(70’ Τζέτζικας), Γιώργης, Παπαγιαννόπουλος Κ.(32’ Μικερτζής Δ.), Γκόλαντας, Παναγιωτίδης.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζαρης): Καραναστάσης, Κανταρίνος, Γραβάνης, Τσιαπλές, Τσιόπας(87’ Καλούσης), Τσόγιας, Μάντζιαρης Ν., Τσιρονίκος(71’ Ντόντος), Ριζούλης(61’ Ντόι), Καραγκιόζης, Μαργκεκάι.

Γιώργος Μητσιούλης