Βαθμολογία

Ο Ροδιακός είχε τον Τόρη...

Με δύο γκολ του Τόρη η Ροδιά νίκησε το αξιόμαχο Δασοχώρι που το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει σε 2-1 με τον Σαχίνη. Σ’ ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο 10’ ο Τόρης επιχείρησε μια λόμπα για να ξεγελάσει τον Αγοραστό αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο. Στο 21’ πάλι ο Τόρης βρίσκεται σε θέση βολής και κάνει το σουτ με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 24’ με διπλή ευκαιρία από τον Κακαβίτση με τον Κούρτη να μπλοκάρει την κεφαλιά και ύστερα το σουτ. Στο 26’ ένα μακρινό φάουλ από τον Τζόγκα όπου καταλήγει κόρνερ μετά από την δύσκολη επέμβαση του Αγοραστού. Στο 41’ ο Χαραλαμπόπουλος επιχειρεί σουτ έξω από την περιοχή με τον Αγοραστό να διώχνει και πάλι σε κόρνερ.

Μόλις στο 1ο λεπτό του β’ ημιχρόνου ο Τόρης με σουτ από τα 40 μέτρα αιφνιδιάζει τον Αγοραστό και κάνει το 1-0.Στο 56’ σειρά των φιλοξενουμένων να απειλήσουν με φάουλ του Σαχίνη με τον Κούρτη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 60’πάλι με φάουλ του Ακριβόπουλου όπου η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Το 2-0 θα έρθει στο 62’ με τον Τόρη να πλασάρει στην εστία του Αγοραστού ύστερα από ωραία σέντρα του Γκαμπέτα. Στο 78’ ο Γκαμπέτας στέλνει την μπάλα λίγο άουτ αφού έχει περάσει τρεις αντιπάλους του. Στο 82’ οι φιλοξενούμενοι απειλούν ξανά με φάουλ του Ακριβόπουλου ο οποίος στέλνει την μπάλα λίγο άουτ για να έρθει μετά από 2’ λεπτά ο Σαχίνης και να μειώνει σε 2-1.Το ματς τελειώνει με μια ωραία ατομική ενέργεια του Καλέση όπου η μπάλα θα καταλήξει σε κόρνερ

Ροδιακός (Αλεξούλης): Κούρτης, Βόγγολης, Φετάου, Γεροστέργιος, Χαραλαμπόπουλος, Λαζαρίδης, Τόρης, Γκαμπέτας, Κάτζο (65’ Καλέσης), Τζόγκας, Γάλλος (72’ Γιολδάσης).

Δασοχώρι (Κυρίτσης): Αγοραστός, Κωσταρέλος, Τσέτσιλας, Καρράς, Σκυριαπάς, Φραγκουγούλας, Ζαμπόγιας (75’ Μανταφλάρας), Δαμασιώτης (70’Κουτσογιάννης), Κακαβίτσης ,Ακριβόπουλος, Σαχίνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Καραγιάννης, Δαμασκόπουλος.