Βαθμολογία

Ένα και καλό

Με 1-0 πέρασε το Μελλισοχώρι από την δύσκολη έδρα του Τοξότη. Το μοναδικό γκολ το πέτυχε ο Κουτσογιάννης με τους γηπεδούχους να μην μπορούσαν να αντιδράσουν.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις αλλά είχε το εκπληκτικό γκολ του Κουτσογιάννη με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, ύστερα από το δοκάρι φάουλ του Καραπέτα, η μπάλα θα χτυπήσει το δοκάρι  και θα περάσει την γραμμή κάνοντας έτσι το 1-0 για το Μελισσοχώρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο παραγωγικό με τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίος με τους Τσακνάκη, Κίτσιο και Τάκε με σουτ. Ακόμη μια αξιοσημείωτη φάση ήταν αυτή του Σαπουνά μετά από την σέντρα του Ζιάκου θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Το Μελισσοχώρι είχε και αυτό τις φάσεις του με 2 σουτ του Ευαγγέλου στο 48 και στο 52’.

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Ρούσος, Καραλής, Τσακνάκης, Ζιάκος (80’ Παυλόπουλος), Τσούτσος, Κορομηλάς, Τάκε Σαπουνάς, Τζαναβάρας (85’ Κουντάρας), Κίτσιος (60’ Τσανοσίδης), Τσέλα.

Μελισσοχώρι (Ηλίας Αράπης): Γάτσιος, Βαλόζος, Δημουλάρη, Παπαϊωάνου, Καραπέτας, Λιάγκας (70’ Αγγελούλης), Γούρναρης, Κοτσικόρος (85’ Κλισιάρης), Ζαφιρούλης, Κουτσογιάννης (80’ Κουρούπης), Ευαγγέλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Πατσής, Καραμαγιόλας, Σπανούλης.

Βασίλης Παπαχατζής