Βαθμολογία

Θύελλα η Ελάτεια στα Πλατανούλια

Νίκη με σκορ 0-3 πήρε η Θύελλα Ελάτειας, μέσα στην έδρα του Ηρακλή Πλατανουλίων, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνίκη κατηγορία του Νομού μας. Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στο ματς και αφού σκόραραν νωρίς, συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και έτσι έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Σδράγκας έκανε το 0-1 για την Ελάτεια. Στην συνέχεια, η ομάδα των Πλατανουλίων, είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν στο 29ο λεπτό ο Τσοπάνογλου κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Άλμπαν, όμως ο Μανώλης μάντεψε σωστά και απέκρουσε την προσπάθεια του. Στο 33’ ο Ηρακλής Πλατανουλίων, είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όμως η προσπάθεια του Στογιάννη, κατέληξε στο δοκάρι. Έτσι, το πρώτο μέρος, τελείωσε με το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελάτεια πέτυχε και δεύτερο τέρμα, στο 58ο λεπτό, όταν ο Κίτσιος Γ. του Θ., σημείωσε το 0-2. Στο 78’ ο Χατζής διαμόρφωσε το 0-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιάννης Νίκας): Κυριάκης, Παπαλέξης, Ζαμπόγιας, Καρκατζιάς Γ., Κατσάπας, Νότας, Τσοπάνογλου(30’ Γκανάτσιος), Πινιάρης(75’ Βίδρας), Αλμπάν, Ματράκης, Κωστίμπας.

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Μανώλης, Σολωμός Θ., Γεωργαντάς, Γκουγκουλιάς, Στογιάννης, Πάσχος, Κοσμάνος, Χατζής, Κίτσιος Γ. του Θ.(60’ Μπλιώνας), Κίτσιος Γ., Σδράγκας.

Γιώργος Μητσιούλης