Βαθμολογία

Έργο Μπλάνα

Με γκολ του Μπλάνα στο 97΄ το Χειμάδι ξεπέρασε το εμπόδιο του Ελευθεριακού ύστερα από ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι σκοράροντας στο 15’ με σουτ του Μπικούλη και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους Καραντώνη Γ. και Λίτενα Α. κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 35’ με πλασέ από κοντινή απόσταση του Καραντώνη Γ. κάνοντας το σκορ 1-1 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο άλλαξαν τα δεδομένα. Στο 52’ ο Τσιαγκούλης Β. με σουτ μέσα από την περιοχή σκοράρει κάνοντας έτσι το 2-1 για να έρθει ο Αποστολάρας στο 70’ να ισοφαρήσει μετά από εκτέλεση φάουλ. Όμως ο Μπλάνας είχε τον τελευταίο λόγο και στο 97’ κάνει το 3-2 με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ελευθεριακού έχει πολλά παράπονα για την διαιτησία και συγκεκριμένα για την αποβολή του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Χειμάδι (Θανάσης Κολονιώτης): Κλέϊβι, Δούσιος, Καραντώνης Λ. (65’ Ζησόπουλος), Παλικάρης, Τόπης (48’ Τσιαγκούλης Κ.), Γκοργκόλης, Καραντώνης Γ., Μπλάνας, Λίταινας Α.,Λίταινας Μ., Τσιαγκούλης Β. (80’ Λίταινας Σ.).

Ελευθεριακός: Θάνας, Παπαχρήστος, Μάριος, Αποστολάρας, Φροξιλιάς, Γκαραβέλης, Ντάλας, Μπικούλης, Θάνος, Ζαφειρούλης, Χατζηνίκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Δεληγιάννη. Ε., Μαρικοτούμπα.

Βασίλης Παπαχατζής