Βαθμολογία

Απώλεια για τον Πανιώνιο

Ένα ματς όπου το Πουρνάρι είχε το πάνω χέρι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και να νικάει τον παθητικό Πανιώνιο με 2-0. Το α’ ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Μόλις στο 9’ ο Τσιαμούρας κάνει το σουτ έξω από την περιοχή με τον Ράπτη να μπλοκάρει. Στο 13’ είχαν δοκάρι με τον Ρακιτσιόγλου ύστερα από ωραία σέντρα του Μπούφη. Η πίεση από το Πουρνάρι συνεχίστηκε και στο 23’ ο Σιούστης επιχείρησε το σουτ με τον Ράπτη να δηλώνει παρόν και να αποκρούει την μπάλα στο γάμα.

Στο 54’ μετά από κόρνερ του Πατιά ο Τσιαμούρας πιάνει την κεφαλιά και ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Το 2-0 θα έρθει στο 76’ από τον Γεροκώστα με κεφαλιά,ύστερα από ωραίο ένα-δύο του Τζαϊρέ και του Βασίλεφ.Ο Πανιώνιος είχε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Κίτσα αλλά δεν τις αξιοποίησε με το σκορ να παραμένει 2-0.

Πουρνάρι (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Γ., Κρητικός Θ., Κρητικός Θεφ., Πατσιώνης, Δημουλός, Βασίλεφ, Πατιάς, Ρακιτζόγλου (66’ Γεροκωστής), Μπόφης (70’ Τζαϊρές), Σιούστης, Τσιαμούρας (78’ Γκάντογλου).

Πανιώνιος (Απόστολης Κορομήλας): Ράπτης, Στρατής, Βασιλείου (55’ Κίτσας), Τσανής, Μπαστούνης, Ελιζόπουλος, Σκέτζας, Πίτσας, Στρατηνάκης (65’ Ευθυμίου), Παρασκευάς, Σκέτζας Η. (30’ Σερέτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Γούλος, Θωμάς.

Βασίλης Παπαχατζής