Βαθμολογία

Βαθμός – ανάσα για τη Νίκαια!

Φιλοκτήτης Μελιβοίας και ΑΕΔ Νίκαιας μονομάχησαν με στόχο τη νίκη, όμως έμειναν στην ισοπαλία (1-1). Το τελικός σκορ σίγουρα ευνοεί τη νίκη αφού κατάφερε να πάρει το βαθμό από μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Μελιβοία, είχε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να τις τελειώσει. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ, η Νίκαια πίεσε στη συνέχεια και στο 75’ κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο 15’ ο Γκόλαντας έκανε καλό σουτ η μπάλα άουτ. Στο ίδιο λεπτό για τη Νίκαια τη κεφαλιά του Μπακαρτζή απέκρουσε ο Ζεϊμπέκης, στο 18’ ο Γεωργούλας έκανε όμορφη κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 22’ από πάσα του Γκόλαντα η μπάλα πήγε άουτ, ένα λεπτά μετά ο Γκουντάρας με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 35’ φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου, εκπληκτική η απόκρουση του Ζεϊμπέκη. Στο 60’ ύστερα από φάουλ του Λουκανίκα πετάχτηκε ο Γεωργούλας αλλά την μπάλα πρόλαβε αμυντικός της Νίκαιας και σημείωσε το αυτογκόλ (0-1). Στο 75’ ωραίο συνδυασμός Γκατζούλη Δ. με Γκουζιώτη, τελικός αποδέκτης ο Τριανταφυλλόπουλος, έκανε το 1-1.

Στο 77’ ο Καλόγηρος όμορφο πλασέ η μπάλα άουτ. Στο 80’ πλαγιοκόπηση του Γκουζιώτη, παράλληλη σέντρα στον Βούρτουρα και αυτός έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και άουτ. Και στο 85’ ο Δεμέστιχας μέσα στην περιοχή βρέθηκε μόνος του απέναντι με το τέρμα, όμως γλίστρησε και δεν τέλειωσε τη φάση. Πολύ καλή η διαιτησία του αγώνα.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Ζεϊμπέκης, Κατσάνος, Σουφχάρας, Παπαηλίας, Καρβούνης, Λουκανίκας (77’ Λιάκος), Σιμψιρής, Πασιάς, Γεωργούλας, Γκόλαντας (75’ Καλόγηρος), Γκουντάρας (65’ Ντούμος).

ΑΕΔ Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Πανδρεμένος, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Δεμέστιχας, Μπακαρτζής, Γκατζούλης Δ., Γκατζούλης Λ. (70’ Βούρτουρας), Τριανταφυλλόπουλος, Σακελλαρίου (46’ Βέρας), Γκουζιώτης (85’ Μάρκου).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος Α., Μάνος Β., Νίκζας Α.

Βάσω Γκατζούλη