Βαθμολογία

Χαμένο πέναλτι και ισοπαλία για τον Αχιλλέα!

Σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε ιδιαίτερο θέαμα λόγω του αέρα και του άσχημου αγωνιστικού χώρου ο Αχιλλέας Φαρσάλων είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, αφού ο Σμόλικας του έδωσε χώρο και έπαιξε στην κόντρα, όμως το τελικό 0-0 και το χαμένο πέναλτι του στέρησαν τη νίκη.

Οι φάσεις ήταν λιγοστές, στο 15’ σουτ του Τσούτσα ελάχιστα άουτ, στο 26’ ο Δάσσιος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό και πήγε δίπλα στο δοκάρι.

Στο 40’ διαμαρτύρεται ο Σμόλικας για πέναλτι στον Μπαρούτα από τον Τσιανάκα Α. Στο 53’ σε γύρισμα του Τσούτσα, πήρε ο Ζαμπέτας σούταρε έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Στο 70’ καλή ευκαιρία για τον Σμόλικα, ύστερα από φάουλ του Σκούπρα, πήρε την κεφαλιά ο Μπαρούτας, απέκρουσε ο Κουτσουκέρας.

Και στο 75’ ανατράπηκε ο Θεοχάρης, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Βούλγαρης, απέκρουσε ο Μόρας ασταθώς, το ριμπάουντ πήρε ο Αντωνιάδης στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Μόρας αναδείχθηκε και ο κορυφαίος του αγώνα, αφού ύστερα από το πέναλτι που έπιασε έβγαλε για δεύτερη φορά σε κόρνερ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Πατσιούρας, Τσούλης, Τσιανάκας Α., Τλούπας, Αντωνιάδης, Βόπης (46’ Θεοχάρης), Κομισόπουλος, Ζαγκανάς (65’ Καραθανάσης), Κατσανάκης (80’ Ξυνογαλάς), Βούλγαρης.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Λιάνος, Μανιώτης, Νεστορίδης, Σκούπρας, Ζαμπέτας, Τσούτσας (70’ Λιάκος), Μπαρούτας, Κόκρας (75’ Τσιρόπουλος), Δάσσιος (85’ Ντούφας).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας Δ., Νατσιούλας Η., Νάκας Χ.

Βάσω Γκατζούλη