Βαθμολογία

«Άνοστη σούπα» στους Αγίους Αναργύρους

Οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν την υπεροχή, αφού η Γλαύκη κρατούσε την άμυνά της και έβγαινε σε αντεπιθέσεις, δεν κατάφεραν όμως να πετύχουν κάποιο τέρμα (0-0).

Το παιχνίδι είχε φάσεις στο 46’ η μεγαλύτερη για τους Αγίους Αναργύρους όταν ο Χατζηλιάδης μετά από πάσα του Τασιού βρέθηκε απέναντι με τον Κουκούτση και έστειλε την μπάλα ξυστά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, στο 22’ με τον Μπατζογιάννη και στο 36’ με τον Πρίφτη. Στο 6’ ο Μίχος σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 15’ ο Βιλανάκης έκανε ένα ωραίο σουτ η μπάλα άουτ.

Στο 30’ ο Πίρε έκανε ένα καλό σουτ απέκρουσε ο Παυλόπουλος, στο 60’ ο Βεργής από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 70’ σέντρα ο Σαλγκάμης από δεξιά, πρόλαβε ο Βιλανάκης και έστειλε την μπάλα άουτ.

Είκοσι λεπτά πριν το τέλος ο Βεργής έκανε νέο σουτ και αστόχησε και στο 78’ μετά τη σέντρα του Τσιφλίζογλου πήρε ο Αμαρλαριώτης δεν πρόλαβε όμως να τελειώσει τη φάση.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Παπακώστας, Παναγιώτου, Τσιφλίζογλου, Πλιάγκας, Μούμος, Ευαγγέλου (65’ Σαλγκμάμης), Τασιός (70’ Χατζής), Αμαρλαριώτης, Χατζηλιάδης, Βιλανάκης.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Μπατζογιάννης, Σμυρλής, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτη, Βεργής, Αγγελακόπουλος (76’ Σερακιώτης), Πίρε, Κουτής (75’ Τσιώλης Ε.), Μήχος (89’ Τζιότζιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας Λ., Αρχοντής Κ., Αναστασίου Γ.

Βάσω Γκατζούλη