Βαθμολογία

Δοξάστηκε το Αρμένιο

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε η Δόξα Αρμενίου, απέναντι στον Άρη Κουλουρίου, στο παιχνίδι για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Κουλουρίου, βρέθηκε σε κακή μέρα, με την Δόξα να παίρνει τελικά μια δίκαιη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, το Κουλούρι απείλησε με τον Γκρέτση και τον Κοττάκο, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα, στο 68ο λεπτό, ο Ρενάτο κέρδισε πέναλτι για το Αρμένιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιούσα, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 72’ ο Βασίλης Καψούρης διπλασίασε τα τέρματα για την Δόξα, κάνοντας το 2-0, ενώ το τελικό 3-0, διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο ίδιος παίκτης, έπειτα από πάσα του Ρουμπιέ.

Δόξα Αρμενίου(Τάκης Τζήκας): Καρακυρίτσης, Ψάρρας, Γιαννούχος, Καμπανάς(80’ Μπάγιας), Ρενάτο, Κιούσα, Καψούρης, Γκόντας, Ρουμπιές, Νικολακούλης(60’ Παπαδημητρίου Δ.), Τσούμπικας.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος, Χάμος, Αγραφιώτης(65’ Δέλλας), Κατσής, Νεράντζης, Σιδηρόπουλος, Γκρέτσης, Κοττάκος(80’ Μήτσιου), Παλαμάς(40’ Τζιότζιος, λ.τ.), Μπακαβέλος.

Γιώργος Μητσιούλης