Βαθμολογία

Ούτε τώρα το Δαμάσι!

Ο Δαμασιακός πάλεψε για τη νίκη κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου, αλλά στο φινάλε έμεινε με την πίκρα της ισοπαλίας στο τελικό 1-1.

Από πολύ νωρίς στο 7’ προηγήθηκε το Μακρυχώρι, το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ρυθμό και φάσεις που δεν τελείωναν. Έπρεπε να φτάσουμε στο 68’ για να κερδίσει πέναλτι το Δαμάσι και να ισοφαρίσει.

Από εκεί και πέρα υπήρχαν καλές στιγμές εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά, όμως την καλύτερη στιγμή είχε το Μακρυχώρι όταν ο Φουσίκας μπορούσε να τελειώσει απέναντι σε άδειο τέρμα, έσπασε τη μπάλα όμως στον Αργύρη και αυτός την έβγαλε άουτ.

Στο 7’ Τέας – Τζουμάκας συνδυάστηκαν ωραία, τελικός αποδέκτης ο Νικούλης, με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 20’ και στο 25’ ο Μπουκουβάλας βγήκε ωραία βρέθηκε κοντά στο γκολ, η μπάλα πήγε όμως άουτ.

Στο 25’ κεφαλιά ο Τζουμάκας, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μαστοροδήμος. Στο 30’ ο Γκαραλιάκος, έκανε το σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Στο 30’ ο Γωγάκος καλό σουτ από πλάγια η μπάλα άουτ. Στο 55’ δυνατό σουτ του Λόλα η μπάλα άουτ. Στο 62’ καλό σουτ του Μπουκουβάλα ξανά άουτ. Στο 65’ ο Τζουμάκας βρέθηκε μόνος, έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Στο 68’ ανατράπηκε ο Μπουκουβάλας, εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-1. Είκοσι λεπτά πριν το φινάλε τετ α τετ ο Νικούλης έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Μαστοροδήμος. Στο 89’ ο Γανός σουτ δυνατό σύριζα άουτ και στο 93’ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας – Γιώργος Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Μούργκας, Λέτσιος Κ. (83’ Μπακαϊμης), Οικονόμου, Καρακάνος, Τσιάλτας, Λόλας, Μουσιάρης, Γωγάκος (75’ Γανός), Μπουκουβάλας, Τσιτουρτζής (46’ Μπουνές).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Δάσσιος, Τίκος, Κοιλούκος, Καρκαντάς, Αργύρης, Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος (62’ Φουσίκας), Τέας (73’ λ.τ. Αλεξόπουλος), Τζουμάκας (78’ Τζήκας), Νικούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου Α., Χατζηλιώντας Α., Τσακνάκης Π.

Βάσω Γκατζούλη