Βαθμολογία

Κερδίζει και με ελλείψεις η Ομόνοια

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε η Ομόνοια, μέσα στην έδρα του Π.Α.Ο. Καλαμακίου και έτσι το νεανικό σύνολο του Λάζαρου Λαζαρίδη, ανέβηκε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα, η νίκη αυτήν για την Ομόνοια, είναι σπουδαία, αν αναλογιστεί κανείς ότι παρατάχτηκε στο εν λόγω παιχνίδι με αρκετές ελλείψεις.  

Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε το σκορ, μόλις στο 20ο λεπτό, όταν ο Δημητρέλης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1. Ο Δημητρέλης, στην συνέχεια, απείλησε και για άλλα γκολ για την Ομόνοια, ενώ το Καλαμάκι, είχε φάσεις κυρίως με τον Αλέξη Σφέτσο.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 70’, όταν ο Κωσταρέλος έκανε το 1-1. Ωστόσο, η χαρά για το Καλαμάκι δεν κράτησε πολύ, μιας και πέντε λεπτά αργότερα, Μπέτσης και Μπίλλης, συνδυάστηκαν όμορφα, με τελικό αποδέκτη τον Γιαννακό, που πέτυχε το 1-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου(Στέλιος Λιώρας): Χειράκης, Τζαβέλλας, Καράτζιος Θ., Νταμήτρος, Καλόγηρος, Ντινούλης(70’ Γούργος), Σφέτσος Κ.(40’ Χαλκιάς), Φλαμούρ, Κωσταρέλος, Σφέτσος Αλ., Ρόιδος(75’ Καράτζιος Γρ.).

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Δούρος, Σέντζας, Θανάσης, Αγγλόπουλος, Μπίλλης, Πιτσίλκας(90’ Γαρνέλης), Γιαννακός, Κυριακίδης(68’ Γκόνας), Δημητρέλης, Μπέτσης.

Γιώργος Μητσιούλης