Βαθμολογία

Μοιράστηκαν τα πάντα στη Νεάπολη

Ηρακλής Λάρισας και Δήμητρα Γιάννουλης αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 0-0 σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Πολύ νωρίς στο 15’ η ομάδα της Γιάννουλης έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Φατούρας δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη, είχε την πρωτοβουλία και την υπεροχή των κινήσεων. Την μεγαλύτερη φάση την είχε στο 80’ όμως και η Γιάννουλη είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 30’.

Με τη συμπλήρωσε μισής ώρας ο Σπανός σούταρε μέσα στη μικρή περιοχή, απέκρουσε ο Μαγαζιώτης ασταθώς και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το πλασέ και τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Στο 35’ από δεξιά βγήκε ωραία ο Νάστας, έκανε το σουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι η μπάλα. Νωρίτερα ο Μπέης έκανε ένα σουτ η μπάλα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Μανάκας στο 55’ έκανε το σουτ έστειλε όμως τη μπάλα άουτ.

Στο 65’ ένα καλό σουτ του Σπανού η μπάλα λίγο άουτ. Στο 70’ ο Μπέης για τον Ηρακλή έκανε το δυνατό σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 75’ ο Νάστας πάλι έκανε ένα καλό σουτ, ο κίπερ τη Γιάννουλης ήταν σε ετοιμότητα και στο 80’ η μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Ζαφειρίου ο οποίος μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Τσιάτα βρέθηκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Ντουνούδης, Καρλιάμπας, Πάτσης, Γιαννακόπουλος, Μπέης, Τσέλιγγας, Νάστας, Κόλλιας (38’ Μακρής), Ζαφειρίου, Τσιάτας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Ναϊμ (46’ Κοντοδήμος), Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Καραβασίλης (80’ Κουρούτσαλης), Φατούρας, Κωταρέλας, Σπανός, Μανάκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης Α., Κοντοβασίλης Γ., Γκαρέλης Κ.

Βάσω Γκατζούλη