Βαθμολογία

Αστραπιαίο τρίποντο για την Νέα Πολιτεία

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Αστραπή Νέας Πολιτείας, απέναντι στον Ηρακλή Χάλκης, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας, έφτασε σε αυτήν την νίκη, με ένα γρήγορο γκολ, που πέτυχε μόλις στο 20ο λεπτό, ο πολύπειρος Σουλτούκης.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν ευκαιρίες, κυρίως με τους Σουλτούκη, Αποστόλου και Κυριάκο. Στο 20’ ο Σουλτούκης, έκανε το 1-0, έπειτα από πάσα του Κυριάκου.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Χάλκης, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Κώστα Κουσιώρα και Παπαδημητρίου να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 75’ ο Τζατζάκης είχε και δοκάρι. Τελικά, το 1-0, παρέμεινε και έτσι η ομάδα της Λάρισας, πήρε μια νίκη που την διατήρησε στις υψηλές θέσεις της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Κιόρογλου, Γαρουφαλλιάς, Καψιώχας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Φλώρος, Μπατζέλας Β., Καλστάς(90’ Μπάρδας), Σουλτούκης(80’ Τάτσιος), Κυριάκος(47’ Αρσένης), Αποστόλου.

Ηρακλής Χάλης(Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Σταμάτης, Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Γούπος(46’ Κοττάκος), Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ.

Γιώργος Μητσιούλης