Βαθμολογία

Μά(Χ)η στην Τερψιθέα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαχητή Τερψιθέας και ΠΑΟΛ Αβέρωφ, για την 22η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες, δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα, με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν ένα πέναλτι για χέρι στο 50ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο έμπειρος Αποστόλης Ταρταμπούκας, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι, απείλησαν με Τσιώμη, Καραμπούζη και Ταστεμερίδη. Τελικά, η πίεση απέδωσε καρπούς και έτσι στο 65ο λεπτό, ο Κουρούκας ισοφάρισε σε 1-1, με πλασέ μέσα από την περιοχή, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Εδώ, να σημειωθεί, ότι στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ο Ταρταμπούκας, είχε και δοκάρι για το Αβέρωφ.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Καραμπούζης, Παπαδημητρίου(80’ Σιαμαντούρας), Παραφέστας(80’ Ζητούνης), Μπιρόλ, Τσούτσας, Μπαλαμώτης, Τσιώμης, Κουρούκας, Τατστεμερίδης, Τσένος.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Βασίλης Μπακογιάννης): Παζιάνας, Γουργιώτης(65’ Μιχαήλ), Χατζής, Κλεισιάρης, Μηνάς, Κολοβός, Τσιρβούλης, Καφφές, Ντούγκος, Ταρταμπούκας, Ελευθέρογλου(85’ Τσαντζαλής).

Γιώργος Μητσιούλης